Cara Sapuan Bio Ever Plus

bio-ever-plus-cream

CARA PENGGUNAAN:

 Sapuan Asas

Sapu pada 6 tempat  utama (seperti dalam gambar dibawah), 2 kali sehari (pagi dan malam), selepas mandi.
Urut dalam gerakan berpusing (arah lawan jam/anti-clockwise sehingga diserap sepenuhnya pada bahagian2 yang dinyatakan diatas dan dan juga tempat bermasalah.
 Krim ini menggunakan teknologi nano, tekstur yang sangat halus dan dengan senang menyerap melalui pembuluh darah anda..Dan mengalir ke seluruh tubuh badan dengan cepat…Bertindak untuk cuci saluran darah anda dan toksin2 berlebihan di dalam tubuh badan.
Sebab tu kalau saluran darah banyak tersumbat macam-macam penyakit datang..Selepas penggunaan krim bioever plus,  confirm perjalanan darah anda lebih lancar. Bila dalam badan semua dah ok..Dah bersih..Dah cantik,takde tersumbat2..
Anda lihat sendiri hasilnya…. anda akan lebih SIHAT dan CANTIK
 Peringatan – Healing Crisis

Healing Crisis adalah penyesuaian badan apabila mula mengambil suplement. Ia adalah proses berterusan dalam badan yang mengambil masa untuk membersih dan membina semula sel-sel badan yang telah rosak akibat radikal bebas. Semasa proses penyingkiran toksin, badan akan mengalami tanda dan simpton yang membuatkan rasa tidak selesa, akan tetapi penyembuhan terbaik sentiasa didahului dengan krisis penyembuhan.

Healing crisis adalah petanda baik baik bagi anda yang mengambil suplement sebab itu menandakan suplement tersebut berkesan dan bertindakbalas dengan sistem tubuh kita.Mungkin ada yang merasakan masalah mereka semakin teruk tetapi sebenarnya tidak..tu adalah petanda krisis penyembuhan secara semulajadi.

 Rasa gatal, ruam, kerap kentut, kulit kepala berkelemumur, perpeluhan dan sebagainya mungkin akan muncul selepas menggunakan krim Bio Ever Plus (bagi segelintir orang). Keadaan ini adalah tanda-tanda pemulihan (menunjukkan produk bertindakbalas dengan penyakit) yang hanya akan berterusan beberapa hari. Ini berlaku kerana badan sedang mengalami proses detoksifikasi melalui kulit (kerana kekurangan bendalir badan dan salur darah tersumbat). Tanda-tanda ini akan hilang selepas beberapa hari.
 Lebihkan minum air kosong (minimum 3 liter sehari), bersenam, rehat secukupnya, mengambil vitamin C, fiber dan antioksidan bagi membantu mempercepatkan detoksfikasi dan memendekkan tempoh pemulihan ini.Jika berlarutan, sila dapatkan nasihat DOKTOR  kerana tahap kesihatan dan sensitiviti kulit seseorang adalah BERBEZA.
*Air yang bermineral tinggi lagi berkesan membantu mempercepatkan proses detokfikasi.
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *