Kencing Tak Lawas

Sekiranya anda pernah menghadapi situasi dimana ketika membuang air kecil anda berasa sakit, tidak lawas atau dengan ertikata lain rasa kencing tak habis, itu salah satu petanda bahawa kencing kotor dan antara sebabnya ialah kurang minum air dan jangkitan daripada keputihan.

Nak cantik & nak sihat memang kena minum banyak air. Nasib baiklah krim Bioever Plus mampu merawat kencing tak lawas, tapi anda tetap kena minum air banyak untuk mengelakkan pelbagai penyakit yang merbahaya. Jangan nanti penyakit dah teruk baru nak cari macam2 air nak diminum, masa tu sudah terlambat.. Kekalkan 8 gelas air sehari.

Ni nak share 6 SEBAB kenapa pentingnya minum 8 gelas air sehari :

1/ Melancarkan sistem pencernaan – terhindar dari masalah pencernaan, sembelit dan pembakaran kalori berjalan lancar.
2/ Memperlambatkan Pertumbuhan Sel Kanser – minum air putih membuat tubuh lebih bertenaga.
3/ Merawat dan Mencantikkan Kulit – Kulit akan menjadi kering dan berkerut sekiranya kurang minum air putih. Air putih dapat melindungi kulit dari luar dan melambabkan dan menyihatkan kulit.
4/ Untuk kesuburan – meningkatkan produksi hormone testosterone kepada lelaki dan hormone estrogen kepada wanita.
5/ Menyihatkan Jantung
6/ Menguruskan Badan – Bagi yang ingin menguruskan badan, minum air suam sebelum makan merupakan satu cara untuk mengurangi jumlah makanan yang masuk.

Untuk mengatasi masalah kencing tak lawas minum air yang banyak dan lakukan sapuan krim Bio Ever Plus di sekitar pancreas dan spot2 yang di sarankan.
Krim Bio Ever Plus dapatkan bekalan kesihatan anda sekarang!!!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *